Adio, dar va iau cu mine…

empty

Plec. Nu mai e nici un secret. Nici timp nu e, doar loc de adio, pe curand candva, la revedere… zambete care mascheaza regret. De ambele parti.

Stres. Sunt bipolara, maniaco-depresiva, borderline, psihotica, nevrotica, isterica. Am atacuri de panica, insomnii, migrene. Nu ma plang pentru ca daca ar fi sa o fac nu as sti cu ce sa incep. Cu Vai ce pacat ca plec, dar… sau Vai ce bine ca plec, dar… Repet mecanic To do list -ul, apoi bifez mental ce am facut deja, ca dupa cinci minute sa o iau de la inceput cu toate la un loc, Done si On going si iar bifez si adaug si sterg si apoi de la capat.

O iau de la capat. Exact asta fac! Las in urma tot si pornesc pe un drum nou. Unii ii spun curaj, altii nesabuinta. Unii zic ca o fi mai bine, altii ca nu o fi usor. Unii zic ca si-ar dori si ei, altii ca nu ar putea sa o faca. Eu sunt de-acord cu toti. Uneori ma simt ca o picatura de ulei intr-un pahar pe jumatate plin/jumatate gol de apa. Depinde in ce directie ma uit – vad plin sau gol. Sunt o picatura de ulei plutind la suprafata, neputand sa ma innec in apa dar nici sa ies din pahar. Dar cel putin plutesc la suprafata!

Sunt optimista.

Regret. Ca las oameni faini in urma. Ca nu ii pot indesa pe toti in valiza si sa ii iau cu mine. Dar amintirile cu ei le iau. Pe toate! Mi-am luat ieri adio de la ei. De la cei cu care am petrecut 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana timp de 7 ani. Sunt prea multe minute sa le adun. Prea mult timp, dar nu suficient. Ei, fiecare in parte, pierd o colega, eu pierd 20 de oameni dragi. Asta imi spuneam pana ieri, dar apoi am inteles ca sentimentele nu tin cont de numere. Un gol e un gol indiferent ca e mai mare sau mai mic. O parte din mine ramane cu ei, o parte din ei vine cu mine.

This entry was posted in Salata de ganduri and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Adio, dar va iau cu mine…

  1. Drugwash says:

    Good luck, girl! May the Force be with you! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s